Del 11
al 17 de maig de 2015
Dilluns 11 de maig de 2015 – Dublin
Trinity College |
Ala tarda, un cop ben dinat, varem fer una petita vista
panoràmica de la ciutat, així com també, visitem la Guiness Storeheouse, on
varen descobrir el procés de fabricació i degustació d’aquesta famosa cervesa
irlandesa.
Dimarts 12, Kilkenny
Desprès de degustà el famós esmorzar irlandès (Ous Fregits, bacon ben torrat i cruixent,
mongetes, botifarra (blanca i negra) salsitxes i
formatge, Tot aixó, acompanyats de diferents tipus de pa,
i a més, cafès, cereals i .........) Ens dirigint al Trinity College,
biblioteca fundada a l’any1601, es una de les mes grans del mon, amb uns 5
milions de llibres.
A la tarda, ens dirigim cap el Comptat de Wicklow, considerat
com un dels paisatges mes espectaculars de Wicklow arriben al Monestir de Glendalough, assentament
monàstic amagat entre dos llacs.
Dimecres 13, Killarney
Comencen el tour panoràmic per aquesta ciutat, visitant
el seu castell i la Catedral. Continuen pel comptat de Tiperary, fins arribar a
l’espectacular Roca de Cashel, que s’aixeca a uns 20 metres d’alçada. Per la
tarda, visiten el Castell de Cahir, que data de l’any 1164 i construït sobre
una roca enmig del riu.
Dijous 14, Killarney
Avui, em realitzat un magnífic recorregut per la
Península d’Ivreagh, gaudim d’unes espectaculars vistes sobre l’oceà. Continuant
la nostra ruta, arriben a Muckross House, esplèndida mansió victoriana, una de
les cases senyorials mes important d’Irlanda. Els seus jardins son mundialment
coneguts per la seva bellesa.
Divendres 15, Galway
Acantilats de Moher |
Dissabte 16, Ballina
Sortim a través de l’inhòspita regió de Connemara,
famosa per la bellesa dels seus llacs i muntanyes, travessem la petita població
d’Oughterardi arribant finalment a la magnifica població de Kilemore Abbey, amb
la seva bonica església gòtica.
Diumenge 17, Gavà
Gaudim del nostre últim esmorzar irlandès. Sortim direcció cap a Dublín. Durant aquest
recorregut, fent una parada per visitar la Locke’s Destilery, fundada l’any
1757 i dedicada a l’elaboració de whisky de malta. Actualment esta convertida
en un museu on es mostra el procés de destil·lació del whisky. Un cop feta
aquesta visita, continuem la nostra marxa. Fent una parada per dinar i seguidament,
ens dirigint cap l’aeroport de Dublín i que, agafant el vol de les 18.40, hora irlandesa, ens dura fins l’aeroport del
Prat.